Feestlocatie Staphorst, vlakbij Zwolle en Meppel

‘Iets te vieren? Een bruiloft, verjaardag, jubileum, familiereünie of ander feest? Dan moet je bij Waanders zijn’. Zo was het vroeger en is het nu nog steeds. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, oma’s verjaardag of trouwerij, op basis van uw wensen stellen wij een passend arrangement samen. Wij nemen u indien gewenst alles uit handen:

Een sfeervolle ruimte

Wij bieden verschillende ruimtes waar wij 15 tot 125 personen kunnen ontvangen. De Staphorster kelder is ons pronkstuk. De potkachel, Delftsblauwe tegeltjes en gezellige bar staan garant voor een knusse sfeer.

*Note wegens Covid-19 nemen wij partijen aan tot 30 personen (1,5 meter afstand). 

Eten en drinken

Van huisgemaakt appelgebak met koffie tot een driegangendiner met bijpassende wijnen. Van koud tot warm buffet. Onze koks serveren gerechten die passen bij uw gezelschap.

Activiteiten omgeving Staphorst

Wilt u tussendoor een uitstapje maken in de omgeving van Staphorst? Als Toeristisch Informatiepunt kennen wij de parels van de omgeving en helpen we u graag bij het organiseren van een leuke activiteit.

Passend arrangement samenstellen

U bent van harte welkom om de mogelijkheden met ons te bespreken. Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.